Workshop ‘Je leven in balans’

Wat is het?

Van tijd tot tijd de balans opmaken is een goede zaak. Het voorkomt een hoop problemen als je op tijd aan de juiste knoppen draait. Beetje meer van dit en minder van dat.

Zo loopt je werk misschien op rolletjes, maar je gezondheid laat je even in de steek. Je gezin komt niets tekort, maar tijd voor jezelf schiet er bij in.

Door afstand te nemen en stil te staan bij 8 belangrijke levensgebieden krijg je zicht op hoe het zit met de balans in jouw leven: schenk ik aandacht aan de juiste dingen? Wat zou ik graag anders willen? En wat kan ik doen om meer balans te brengen in wat ik belangrijk vind?je leven in balans (2)

 

Voor wie is het?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die:

  • aandacht wil geven aan dingen die echt belangrijk zijn;
  • meer grip wil krijgen op de balans in zijn leven;
  • wil kennismaken met een praktische en doeltreffende methode om de balans op te maken voor zichzelf.

 

Wat levert het je op?

Na afloop heb je niet alleen inzicht in je huidige situatie, maar ook concrete stappen bedacht om je leven meer in balans te krijgen.

Je maakt kennis met een praktische en doeltreffende methode die je ook na de workshop kunt gebruiken om balans te krijgen en te houden in je leven.

 

Programma

Tijdens deze interactieve workshop werken we met het Levenswiel. Dit instrument symboliseert 8 levensgebieden: je onderzoekt hoe tevreden je bent over de verschillende levensgebieden en waar je verbetering in aan wil brengen om meer balans te krijgen.

 

Praktische informatie

Data

De workshop ‘Je leven in balans’ staat in 2017 gepland op:

Maandag 6 maart van 19.30 – 21.30 uur

Locatie

De workshop vindt plaats in het dorp Zeeland (Nbr).

Kosten

€45,- incl. BTW

 

In-company

Deze workshop kan ook in-company worden aangeboden, om jouw werknemers te stimuleren en ondersteunen in hun (loopbaan-)ontwikkeling. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

[contact_bank form_id=2 show_title=true show_desc=false]