VERANDEREN

Herken je dit?

  • Je stuurt een cruciale verandering aan binnen je organisatie, het mag absoluut niet mislukken;
  • Er zullen mensen in de ‘weerstand’ gaan en je wil tips hoe daar mee om te gaan;
  • Of je zit al midden in de verandering en merkt dat het proces stagneert; geen beweging meer in te krijgen, enkel terug naar af;
  • Je zoekt iemand met verstand van de gedragskant, die met een frisse blik jou helpt de juiste stappen te zetten;
  • Een veranderexpert die nieuwe inzichten aanreikt, helder maakt waar je staat in het veranderingsproces, en jouw weer ‘in control‘ brengt.

Ik help je veranderen makkelijker maken!

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd in Systemisch TransitieManagement (© Plan B, 2012). Ik kan niet meer anders dan met een systemische bril naar veranderprocessen kijken, omdat ik heb ervaren hoe krachtig en volstrekt logisch deze manier van kijken ons helpt om veranderingen te realiseren. Wil jij profiteren van deze verfrissende bril, kijk dan of mijn aanbod iets voor je is:

⇒ Advies over veranderstrategie – Hoe jij met zo min mogelijk inspanning de verandering kunt realiseren.

⇒ Analyse op de voortgang van het veranderproces – Waar je organisatie zich bevindt in het licht van de gewenste verandering.

⇒ Beweging op gang brengen – Welke interventies de verandering weer op de rails brengen en houden

⇒ Leniger te worden in veranderen – De kennis en inzichten waarmee jij en je collega’s het veranderproces met meer gemak kunnen begeleiden.

Met veel plezier en toewijding verzorg ik een-op-een coachsessies, sparringsessies of intervisie in groepjes of workshops om kennis te maken met mijn verfrissende bril. Heb je andere ideeën of wensen? Dan kan natuurlijk ook!

Bel 06-55212330 of stel direct je vraag via het contactformulier op de website. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking!