TALENTCOACHING

Op weg naar werk dat bij je past

Je hebt het gevoel stil te staan – je wil stappen maken in je ontwikkeling

Er zijn veranderingen in je werk – je vraagt je af of je werk nog bij je past

Je wil weten wat je talenten zijn – je voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt

je werk kost je veel energie – je wilt werk dat energie geeft

 

Misschien herken je je in bovenstaande situaties. Als je werk niet (meer) de energie en voldoening geeft die je zoekt, leidt dat op den duur tot ontevredenheid en in sommige gevallen zelfs tot burn-out.

Weet dan dat het anders kan; ook jij kunt werk doen waar je energie, plezier en voldoening uithaalt. Volg je talent!

Neem daarom de regie over je loopbaan en ontwikkeling in eigen hand. Zodra je inzicht hebt in je talenten en je drijfveren, opent zich de weg naar werk dat echt bij je past.

 

Talentcoaching

Met Talent-coaching werk je toe naar een match tussen wie je bent en wat je doet. Een werksituatie die past bij je talenten geeft je bijzonder veel energie, plezier en voldoening.

Je talent is je natuurlijke energiebron; als je doet waar je goed in bent geeft dat energie, als je doet waar je niet goed in bent kost dat energie. Als je dus weet wat je talenten zijn, kun je keuzes maken die echt bij je passen.

Hoewel talent van nature in je zit, is het alles behalve statisch. Het is de moeite waard te onderzoeken welke talenten je verder wilt ontwikkelen en welke nog onvoldoende de ruimte hebben gekregen. In het spoor van je talent zijn de mogelijkheden eindeloos.

Talent-coaching gaat uit van je sterke punten in plaats van je zwakke punten. Het leert je met een positieve bril naar jezelf kijken.

 

Wat houdt een Traject Talent-Coaching in?

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Hierin onderzoeken we of Talent-coaching het antwoord is op je vraag en of je een ‘klik’ voelt.

Coaching is maatwerk; jouw vraag staat steeds centraal en mijn begeleiding stem ik af op wat past bij jou. Het ontdekken van jouw talent is vaak de start van het traject. Vervolgens werken we met je talent als uitgangspunt aan je wens of vraag aan de hand van gesprekken, oefeningen en opdrachten.

 

Resultaat

Na afloop heb jij focus en perspectief op je ontwikkeling en loopbaan. Je bent in staat om keuzes te maken die je leiden naar werk dat echt bij je past en wat leidt tot meer energie en voldoening.

 

Praktische informatie

Het traject bestaat uit:

  • 7 individuele gesprekken;
  • tussen deze gesprekken door werk je aan persoonlijke opdrachten;
  • beschikking over achtergrondinformatie en extra oefeningen en opdrachten;
  • onbeperkt toegang tot de online omgeving MyTalentbuilder waar jij ook na dit traject je persoonlijke talentontwikkeling kunt blijven volgen.

De gesprekken vinden plaats op een coach-locatie in de omgeving van Uden.

 

Voor werkgevers: Talentcoaching in uw organisatie

Talentcoaching kan uitkomst bieden voor werknemers die hun loopbaanmogelijkheden willen onderzoeken, maar ook voor hen die op zoek zijn of moeten naar een nieuw loopbaanperspectief.

Met Talentcoaching gaan ze op weg naar werk dat bij hen past, dat hen energie en voldoening geeft. Het geeft mensen inzicht in hun talenten en zorgt daarmee dat ze regie kunnen nemen over hun eigen loopbaan en ontwikkeling.

Naast individuele coaching kunt u ook kiezen voor een groepsprogramma ‘Maak werk van je talent’. In dit programma gaan mensen heel laagdrempelig hun talenten ontdekken en krijgen ze inzicht in hoe deze te ontwikkelen en benutten in hun werk. De groep werkt hierbij erg stimulerend; ze leren veel van elkaar.

Neem contact op om te kijken wat aansluit bij de situatie en wensen in uw organisatie.

 

Wil je direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Vul hieronder het contactformulier in.

Reacties deelnemers

“Echt een eyeopener was het verschil te zien en te ervaren tussen talenten en vaardigheden. Ook het ontdekken dat de inzet van je talenten sterk samenhangt met de context waarin je actief bent, vond ik boeiend.”

Jacqueline

Talenten die je voor jezelf als vanzelfsprekend acht, vallen anderen juist op. Yvonne laat op duidelijke wijze zien hoe je die talenten vervolgens kunt (door)ontwikkelen en benutten.

Betine

De workshop “Maak werk van je talent” was voor mij een workshop met veel persoonlijke aandacht waar je absoluut je talenten gaat zien en ontdekken! Ik heb er vooral geleerd om uit je comfortzone te stappen want juist daarbuiten is “where the magic happens”!

Ester van Gemert

[contact_bank form_id=1 show_title=true show_desc=false]