PARTNERS

In de loop van de tijd heb ik een netwerk opgebouwd van mensen met wie ik graag samenwerk. Met hen deel ik een passie voor het vak en we maken gebruik van elkaars expertise.

Nicole Otten – Krachtig ontwikkelen

Coach ~ Trainer ~ Projectleider~ Interim Management ~ HRD advies & ondersteuning

Er is één zekerheid en dat is verandering! Dit vraagt om organisaties, teams, en medewerkers die zich aan kunnen passen aan de veranderingen die gaande zijn. Dit wordt bereikt door ontwikkelen centraal te stellen: aandacht geven aan de veranderkracht van het team, samenwerking en leiderschap (van jezelf en anderen).

Nicole brengt met veel passie beweging op gang bij medewerkers, teams en organisaties. Nicole werkt vanuit de principes van de ontwikkelingsgerichte benadering. Zij richt zich op mensen en hun kwaliteiten, processen en resultaten, waarbij ze kan schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau.
Nicole gelooft in de kracht van samenwerken; samen bereik je betere resultaten dan alleen. En als het kan nét een beetje meer, dat geeft energie!

Typisch Nicole: daadkracht, coachend leiderschap, resultaatgericht.

Haar motto: ”Kijken naar dat wat goed gaat en samen op zoek naar dat wat nóg beter kan”.

Met Nicole heb ik Werkkracht opgericht – dé oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een andere aanpak voor Duurzame Inzetbaarheid.