Het Ontwikkelcanvas voor Teams|Dé gesprekstool voor teamontwikkeling

Betere gesprekken over de ontwikkeling van kennis en vaardigheden in teams dragen bij aan teamontwikkeling. Het Ontwikkelcanvas voor teams is bedoeld om het goede gesprek te faciliteren. Teams praten én beslissen over de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Het vergroot het eigenaarschap van teams.

Het goede gesprek over Kennis & Vaardigheden in teams

In mijn ogen wordt er binnen teams véél te weinig gesproken over hun kennis & vaardigheden. Dat is geen onwil, maar een een kwestie van ‘niet weten hoe je dit aanpakt’. Snap ik best. 

En omdat ik het belangrijk vind dat teams hier mee aan de slag kunnen, heb ik mijn kennis en ervaring ingezet om een gesprekstool te ontwikkelen. Zo is het ‘Ontwikkelcanvas voor Teams’ geboren.

Het is een instrument om je teamontwikkeling heel praktisch vorm te geven.

Stap voor stap 

Het is een stap-voor-stap methode om met collega’s te praten én beslissen over jullie kennis & vaardigheden. Over wat er nu, maar juist ook in de toekomst nodig is. Je brengt leren en werken zo heel dicht bij elkaar. En je speelt adequaat in op ontwikkelingen die op jullie afkomen.

Als team kun je er zelfstandig mee aan de slag, maar soms werkt het fijn met een extern gespreksleider. Dan mag je me natuurlijk bellen ;). Ook voor tips.

Ik hoop op mooie gesprekken en veel ontwikkelplezier!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *