LEARNING TOOLS

In de loop van de jaren heb ik diverse tools ontwikkeld die het leren in organisaties ondersteunen. Ik deel ze graag met jou, dus doe er je voordeel mee. Download de tools door op de afbeelding te klikken.

Ik wens je veel succes met het gebruik ervan. En mocht je je ervaring willen delen of behoefte hebben aan enige hulp, laat het me dan weten.

Teamontwikkeling

Ontwikkelcanvas voor teams

Er wordt te weinig met elkaar gesproken over kennis & vaardigheden binnen teams. Zo stagneert het leren en daarmee de professionaliteit van een team. Een team wordt afhankelijk van een aanbod of budget. Om teams meer regie te geven op hun kennis & vaardigheden heb ik deze ontwikkeltool gemaakt.
Dit ontwikkelcanvas brengt het gesprek op gang over wat er nodig is om de uitdagingen van de toekomst te beantwoorden met kennis & vaardigheden. Met als resultaat concrete acties.

Roadmap voor Leren & Ontwikkelen

Veel organisaties vragen zich af hoe zij het leren van medewerkers goed kunnen organiseren. Of men nu gaat beginnen bij de basis, of er is behoefte aan vernieuwing; de roadmap geeft je inspiratie en houvast in dit proces. Het bevat een kompas met de basis-elementen, een check-list met vragen en nog meer praktische tools.
Klik op de afbeelding om de Roadmap voor Leren & Ontwikkelen direct te downloaden.