YVONNE

Om te ontdekken of er een basis is voor samenwerking, kom ik graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. We bekijken dan of ik met mijn werkwijze pas bij jouw vraagstuk en organisatie. Een ontmoeting is hier wat mij betreft de beste manier voor.

Ik stel je alvast in de gelegenheid om mij wat beter te leren kennen. Hopelijk nodigt dit uit tot een verdere kennismaking!

Achtergrond

Tot 2009 werkte ik met veel plezier en voldoening in de zorg voor mensen met een meervoudige beperking. Toen mijn baan als leidinggevende ophield te bestaan, werd het tijd voor een nieuwe stap.

Na een periode van onzekerheid en ongemak zag ik het als een kans om nieuwe mogelijkheden te verkennen en mezelf verder te ontwikkelen. De wereld lag aan mijn voeten!

Ik ontdekte dat de ontwikkeling en groei van mensen in organisaties een boeiende wereld was en startte als opleidingsadviseur in een grote zorginstelling.

In 2013 studeerde ik af als Opleidingskundige.

Mijn ervaring in de zorg voor mensen met een (ernstige) meervoudige beperking komt me nog altijd van pas. Ik denk in mogelijkheden, waardeer wat er is en neem dat als vertrekpunt.

In 2014 startte ik mijn eigen coaching- en adviespraktijk, de eerste jaren in combinatie met mijn vaste baan als opleidingsadviseur.

Ik ontdekte het ondernemerschap en ontwikkelde een visie op leren en veranderen in organisaties. In deze periode richtte ik mij op talentontwikkeling, gaf workshops aan teams en particulieren om meer vanuit talent te leren werken. En ik coachte mensen op weg naar werk dat bij hen past.

In 2017 hakte ik de knoop door en besloot mij volledig te focussen op mijn eigen praktijk in advies en begeleiding bij leren en veranderen in organisaties.

Ik voel mij als een vis in het water. Ik leer iedere dag van mijn werk, kan creatief zijn, voel me vrij en werk met leuke mensen en organisaties samen.

Hoe ik werk

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een sterke drive om nieuwe dingen te ontdekken en aan te pakken. Hierdoor werk ik me snel in, in nieuwe materie en heb ik een groot aanpassingsvermogen. Deze eigenschap komt goed van pas bij de start van processen en het zoeken naar nieuwe richtingen die aansluiten bij de koers en doelen van een organisatie.

Ik zie altijd mogelijkheden. Daar waar dingen troebel of complex lijken, doorzie ik de verbanden en patronen snel en weet vaak wat er nodig is. Ik help de kern van de vraag naar boven te halen; waar draait het hier echt om? En wat is er dan te doen?

Ik breng zaken in beweging door het creëren van bewustwording en mensen te prikkelen met nieuwe kennis en inzichten. Ik doorbreek patronen door andere perspectieven aan te reiken, want door anders te kijken ga je anders denken en anders doen.

Vertrouwen is een basisvoorwaarde voor samenwerking. Ik verbind me met mensen vanuit de waarden respect, integriteit, empathie en gelijkwaardigheid. Ik werk graag samen met anderen, maar voel me ook prettig in een meer zelfstandige rol of functie.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en denk je dat ik met mijn manier van denken en doen pas bij het vraagstuk dat speelt in jouw organisatie? Laten we dan snel kennismaken!

Bel mij op 06-55212330 of stel direct je vraag via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking!