YVONNE

CREATIEF, VERNIEUWEND, ENTHOUSIAST, BETROUWBAAR EN VERBINDEND

Laat ik mezelf hier aan je voorstellen zodat je me wat beter leert kennen. Wellicht nodigt het uit tot een verdere kennismaking waarin we onderzoeken of jouw vraag en mijn aanbod matchen met elkaar.

Achtergrond

Tot 2009 werkte ik met veel plezier en voldoening in de zorg voor mensen met een meervoudige beperking. Omdat mijn baan als leidinggevende ophield te bestaan, werd het tijd voor een nieuwe stap.

Na een periode van onzekerheid en ongemak zag ik het als een kans om nieuwe mogelijkheden te verkennen en mezelf verder te ontwikkelen. De wereld lag aan mijn voeten!

Ik vond de ontwikkeling en groei van mensen in organisaties een boeiende wereld en startte als opleidingsadviseur in een grote zorginstelling.

Ik besloot mijzelf verder te ontwikkelen op dit vakgebied en 2013 studeerde ik af als Opleidingskundige.

Mijn ervaring in de zorg voor mensen met een (ernstige) meervoudige beperking heeft me voor een belangrijk deel gevormd. Ik denk in mogelijkheden, waardeer wat er is en neem dat als vertrekpunt.

In 2014 startte ik mijn eigen coaching- en adviespraktijk, de eerste jaren in combinatie met mijn vaste baan als opleidingsadviseur.

Ik ontdekte het ondernemerschap en ontwikkelde een visie op leren en veranderen in organisaties. In 2017 hakte ik de knoop door en besloot mij volledig te focussen op mijn eigen praktijk in advies en begeleiding bij leren en veranderen in organisaties.

Ik voel mij hierbij als een vis in het water; ik leer iedere dag van mijn werk, kan creatief zijn, voel me vrij en werk met leuke mensen en organisaties samen.

Hoe ik werk

Ik ben gedreven om nieuwe dingen te ontdekken en aan te pakken. Ik zie waar mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing liggen en heb ook ideeën over hoe deze zouden kunnen worden gerealiseerd.

Als ik in een nieuwe situatie kom werk ik me snel in, en heb een groot aanpassingsvermogen zonder meegaand en volgend te zijn.

Deze eigenschappen komen goed van pas bij de opstart van projecten en het zoeken naar nieuwe richtingen die aansluiten bij de koers en doelen van een organisatie.

Van nature ben ik een positief mens en zie altijd mogelijkheden. Daarbij ben ik in staat om mensen mee te nemen zonder zaken door te drukken, maar eerder door aan te sluiten bij het tempo van een organisatie of van een groep mensen.

In situaties waarin dingen troebel of complex lijken, doorzie ik snel verbanden en leg patronen bloot. Ik help anderen om de kern van de vraag naar boven te halen; waar draait het hier echt om? En wat is er dan te doen?

Waar dingen vast lijken te zitten, breng ik de boel in beweging door het creëren van bewustwording en mensen te prikkelen met nieuwe kennis en inzichten. Ik doorbreek patronen door andere perspectieven aan te reiken, want door anders te kijken ga je anders denken en anders doen.

Vertrouwen is voor mij een basisvoorwaarde in samenwerking. Ik schep vertrouwen door me met mensen te verbinden vanuit de waarden respect, integriteit, empathie en gelijkwaardigheid. Ik werk graag samen met anderen, en voel me ook prettig in een meer zelfstandige rol of functie.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd of mijn manier van denken en doen pas bij het vraagstuk dat speelt in jouw organisatie? Laten we dan snel kennismaken!

Bel mij op 06-55212330 of stel direct je vraag via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking!