YVONNE

CREATIEF, VERNIEUWEND, ENTHOUSIAST, BETROUWBAAR EN VERBINDEND

Een persoonlijke ontmoeting legt de basis voor een mogelijke samenwerking. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal, vraag, organisatie, naar jou dus! Daar maak ik graag tijd voor, dus laat me weten als je open staat voor een persoonlijke kennismaking onder het genot van een kop thee of koffie.

Wil je me alvast meer over mij te weten komen? Lees dan verder over mijn achtergrond en hoe ik graag werk:

Achtergrond

Tot 2009 werkte ik met veel plezier en voldoening in de zorg. Omdat mijn baan als leidinggevende ophield te bestaan, werd het tijd voor een nieuwe stap.

Na een periode van onzekerheid en ongemak zag ik het als een kans om nieuwe mogelijkheden te verkennen en mezelf verder te ontwikkelen. De wereld lag aan mijn voeten!

Ik vond de ontwikkeling en groei van mensen in organisaties een boeiende wereld en startte als opleidingsadviseur in een grote zorginstelling.

Ik besloot weer te gaan studeren en in 2013 studeerde ik af als Opleidingskundige.

Mijn ervaring in de zorg voor mensen met een beperking heeft me voor een belangrijk deel gevormd; ik denk in mogelijkheden, waardeer wat er is en neem dat als vertrekpunt.

In 2014 startte ik mijn eigen coaching- en adviespraktijk, de eerste jaren in combinatie met een part-time baan als opleidingsadviseur.

Ik ontdekte het ondernemerschap en ontwikkelde een visie op leren en veranderen in organisaties. In 2017 hakte ik de knoop door en besloot me full-time te focussen op mijn eigen bureau in advies en begeleiding bij leren en veranderen in organisaties.

Ik voel me bevoorrecht om iedere dag te leren van mijn werk, creatief bezig te zijn, me vrij te voelen en met leuke mensen en organisaties samen te  werken.

Hoe ik werk en wat mij kenmerkt

Ik ben gedreven om nieuwe dingen te ontdekken en aan te pakken. Ik zie waar mogelijkheden voor verbetering en vernieuwing liggen en heb ideeën over hoe deze kunnen worden gerealiseerd.

In een nieuwe situatie werk ik me snel in. Ik heb een groot aanpassingsvermogen zonder meegaand en volgend te zijn.

Ik ben een kei in de opstart van projecten en het zoeken naar nieuwe richtingen die aansluiten bij de koers en doelen van een organisatie.

Van nature ben ik een positief mens en zie altijd mogelijkheden. Ik neem mensen mee zonder zaken door te drukken, maar juist door aan te sluiten bij het tempo van de organisatie en van de mensen.

In situaties waarin dingen troebel of complex lijken, doorzie ik snel verbanden en leg patronen bloot. Ik help de kern van de vraag naar boven te halen; waar draait het hier echt om? En wat is er te doen?

Waar dingen vast zitten, breng ik beweging door bewustwording te creëren en mensen te prikkelen met nieuwe kennis en inzichten. Ik doorbreek patronen met behulp van andere perspectieven, want door anders te kijken ga je anders denken en anders doen.

Vertrouwen is voor mij de basisvoorwaarde voor samenwerking. Ik schep vertrouwen door me met mensen te verbinden vanuit de waarden respect, integriteit, empathie en gelijkwaardigheid. Ik werk graag samen met anderen, maar voel me ook prettig in een meer zelfstandige rol of functie.

Bel voor een kennismaking naar 06-55212330 of stel direct je vraag via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!